Danish | UK Bathrooms

ukBathrooms uses cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue you consent to receive all cookies on ukBathrooms. Read More.

01765 694 720 - Call us today until 1pm

Smart Spending

Discounts That Scale With You

Premium Brands

Quality You Can Trust

Express Options

1 - 3 Days Delivery

Exceptional Service

Your Bathroom Experts

Det lyder mærkeligt – men badeværelser er vores lidenskab

Her hos UK Bathrooms er det vores lidenskab at sælge badeværelsesprodukter af højeste kvalitet og til rimelige priser – og samtidig give vores kunder en fantastisk service.

Det hele begyndte i juni 2005. På det tidspunkt havde vores direktører designet og leveret badeværelser i mere end 20 år, og de havde lagt mærke til, at det var svært at finde gode, prisvenlige badeværelsesprodukter online, så vi besluttede at oprette ukbathrooms.com.

Vi bestiller store partier og har et tæt samarbejde med vores producenter og leverandører, og derfor kan vi sælge badeværelsesprodukter af høj kvalitet med op til 35 % rabat. Indtil nu har vi leveret mere end 100.000 badekar, brusere, toiletter og håndvaske til virksomheder og private i hele Storbritannien og Europa.

Siden vi startede UK Bathrooms, har vi haft stor succes med at levere badeværelser og køkkener til hele Storbritannien og det kontinentale Europa. Vi bruger landets førende logostikpartnere, og på den måde har vi udviklet et effektivt og sikkert netværk af kurerer, der regelmæssigt leverer til mange europæiske lande – alle ugens dage.

Vi er baseret i Yorkshire i England, og du kan få fat i vores medarbejdere 6 dage om ugen. De leverer den slags kundeservice, vi selv kunne ønske os at få, når vi handler. Du kan ringe til os på, eller du kan sende os en mail – så vender vi tilbage, så hurtigt vi kan.

Det er nemt at bestille varer hos os og få at vide, præcis hvad fragten koster – du lægger bare varerne i indkøbskurven og vælger, hvilket land de skal sendes til. Du kan også ændre valutaen til euro, så du kan se, præcis hvad du betaler.

Vi går meget højt op i kundeservice, så hvis der er noget som helst, du mener, vi kunne gøre bedre, må du endelig sige til – vi vil rigtig gerne høre fra dig.