Finnish | UK Bathrooms

ukBathrooms uses cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue you consent to receive all cookies on ukBathrooms. Read More.

Tiered Discount

Save on your purchases

Free Delivery Over £500

On most UK Postcodes

Express Delivery

1 - 3 days on stocked items

Service Reviews

3000+ "Excellent" Reviews

Saattaa kuulostaa oudolta, mutta kylpyhuoneet ovat intohimomme

UK Bathroomsin intohimona on myydä laadukkaita kylpyhuonetuotteita kohtuuhintaan sekä tarjota ystävällistä, avuliasta ja laadukasta asiakaspalvelua.

Tarinamme alkoi vuonna 2005. Johtajamme olivat suunnitelleet ja toimittaneet kylpyhuoneita jo yli 20 vuotta ja huomanneet, ettei Internetistä voinut tilata hyvälaatuisia ja kohtuuhintaisia kylpyhuonetuotteita. He päättivät perustaa ukbathrooms.com-sivuston.

Koska tilaamme suuria määriä ja toimimme tiiviissä yhteistyössä valmistajien ja toimittajien kanssa, pystymme myymään tasokkaita kylpyhuonetuotteita jopa 35 prosentin alennuksella. Tähän mennessä olemme toimittaneet yli 100 000 kylpyammetta, suihkua, WC-istuinta ja pesuallasta yrityksiin ja yksityiskoteihin Isossa-Britanniassa ja muualla Euroopassa.

UK Bathrooms on alusta lähtien toimittanut kylpyhuoneita ja keittiöitä kaikkialle Isoon-Britanniaan ja Manner-Eurooppaan. Maan johtavien logistiikkayritysten avulla olemme kehittäneet nopean ja varman kuljetusverkoston, joka toimittaa tuotteita eri eurooppalaiskohteisiin viikon jokaisena päivänä.

Toimistomme Englannin Yorkshiressä on avoinna kuutena päivänä viikossa. Palvelemme asiakkaitamme tavalla, jolla toivoisimme itsekin tulevamme palvelluiksi. Meidät tavoittaa numeroista. Vaihtoehtoisesti voit lähettää meille sähköpostia. Vastaamme yhteydenottoihin mahdollisimman pian.

Tilaaminen meiltä on helppoa. Lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin ja valitse maasi, niin saat tietää kuljetuksen täsmällisen hinnan. Halutessasi voit vaihtaa valuutan euroksi.

Olemme sitoutuneet palvelemaan asiakkaitamme moitteettomasti. Jos voisimme mielestäsi tehdä jotain paremmin, toivomme sinun ottavan yhteyttä ja kertovan ideasi.