Swedish | UK Bathrooms

ukBathrooms uses cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue you consent to receive all cookies on ukBathrooms. Read More.

Smart Spending

Discounts That Scale With You

Premium Brands

Quality You Can Trust

Express Options

1 - 3 Days Delivery

Exceptional Service

Your Bathroom Experts

Det låter lite märkligt ... men vi brinner för badrum

Vi på UK Bathrooms brinner för att sälja badrumsprodukter av hög kvalitet till rimliga priser och satsar helhjärtat på att ge vänlig och hjälpsam service.

Allt började i juni 2005. Företagets grundare hade inrett badrum i mer än 20 år och märkte att det var svårt att hitta badrumsprodukter av hög kvalitet till rimliga priser på nätet. Då beslöt vi oss för att starta ukbathrooms.com.

Genom att vi tar in stora volymer och har ett nära samarbete med tillverkare och leverantörer kan vi sälja badrumsprodukter av hög kvalitet till upp till 35 procents lägre pris. Hittills har vi levererat fler än 100 000 badkar, duschar, toaletter och handfat till företag och privatpersoner runtom i Storbritannien och Europa.

Vi på UK Bathrooms har framgångsrikt levererat produkter till badrum och kök i hela Storbritannien och delar av övriga Europa sedan starten. Vi har byggt upp ett snabbt och säkert leveransnät där vi anlitar några av Storbritanniens främsta logistikföretag, som gör regelbundna leveranser till flera länder i Europa varje dag i veckan.

Vår personal i engelska Yorkshire finns på plats sex dagar i veckan och erbjuder den typ av kundservice vi själva skulle vilja ha. Du når oss på. Det går även bra att skicka e-post när som helst, så svarar vi så fort vi kan.

Det är enkelt att beställa från oss och att få exakta uppgifter om fraktkostnaden. Lägg det du vill beställa i inköpskorgen och välj sedan land för leveransen. Du kan även ändra valuta för att se priset i euro om du föredrar det.

Vi arbetar helhjärtat för att ge våra kunder bra service, så hör av dig om du har förslag på hur vi kan bli bättre – vi vill gärna ha dina synpunkter.