Dutch | UK Bathrooms

ukBathrooms uses cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue you consent to receive all cookies on ukBathrooms. Read More.

Tiered Discount

Save on your purchases

Free Delivery Over £250

On most UK Postcodes

Express Delivery

1 - 3 days on stocked items

Service Reviews

3000+ "Excellent" Reviews

Het klinkt misschien gek, maar we hebben een passie voor badkamers

Bij UK Bathrooms hebben we een passie voor het verkopen van hoogwaardige badkamerproducten voor een redelijke prijs én het bieden van een zeer vriendelijke en behulpzame dienstverlening.

Het begon allemaal in juni 2005. Onze directeuren hadden meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en leveren van badkamers, en ze realiseerden zich als geen ander hoe lastig het was om hoogwaardige badkamerproducten te vinden voor een redelijke prijs. Dus besloten ze om www.ukbathrooms.com op te richten.

Omdat we inkopen in grote hoeveelheden en nauw samenwerken met de producenten en leveranciers, kunnen we hoogwaardige badkamerproducten aanbieden met kortingen van tot wel 35%. We hebben meer dan 100.000 baden, douches, toiletten en wasbakken geleverd aan bedrijven en huishoudens in zowel Groot-Brittannië als Europa.

Vanaf het begin hebben we bij UK Bathrooms zeer succesvol badkamers en keukens geleverd in zowel Groot-Brittannië als de rest van Europa. Samen met onze toonaangevende logistieke partners hebben we een snel en veilig netwerk ontwikkeld van leveranciers die elke dag van de week leveringen bezorgen in heel Europa.

We zijn gevestigd in het Engelse Yorkshire en vanaf hier bieden we 6 dagen per week het soort klantenservice dat we zelf zouden willen ontvangen. U kunt ons telefonisch bereiken op, maar u kunt ons ook e-mailen en we geven u zo snel mogelijk antwoord.

Het is heel eenvoudig om bij ons te bestellen en een nauwkeurig overzicht van de kosten, inclusief verzending, te ontvangen. Kies de producten die u wilt bestellen en voeg ze toe aan uw winkelwagentje. Selecteer vervolgens uw land van bestemming. U kunt de bedragen wijzigen naar euro's zodat u precies weet wat u betaalt.

We hechten grote waarde aan goede klantenservice, dus als er iets is dat we beter kunnen doen, horen we dat graag!